Användarberättelser OceanSolution

Christina Ackerman. Hej! Vill bara säga att jag är mycket nöjd med OS som jag kallar det. Fick mycket bra resultat med grönsaker både på friland och i växthus samt fruktträd och bär. Ja det var en bra sommar men lite för torrt i Roslagen och jag kombinerade med täckodling också. Allt detta tillsammans blev mycket bra.

Elke Hempel. Det är första gången som inte mina övervintrande blommor, som pelargoner, inte har fått löss i slutet av vintern. De brukar vara så försvagade att lössen har tagit över tidigare. Visst har det blivit bra i slutändan i alla fall, men det har varit otrevligt. Nu har jag sprajat alla växterna med OceanSolution under senaste året. Det är precis som du säger, de tar upp näringen genom bladen och har blivit väldigt friska. Och jag har inte sett en endaste lus!! Häftigt, visst?

Gordana Otahal Bjerborn. OceanSolution gör under. Det är så jag kortast kan beskriva hur bevattning med den påverkar växter. Jag fick en liten flaska med OceanSolution av en vännina som tyckte att det är värt att prova. Eftersom jag har alltid varit odlingsintresserad och skött mina växter bäst jag kunnat, skaffade speciella gödselsorter och jord, såg till att de hade precis lagom med ljus och skugga och så vidare - klart att jag ville prova även detta. Det var förra sommaren, och de flesta av mina växter var i fin form utom en Hortensia som visade alla tecken på ringfläcksjuka. Jag planerade att slänga den men innan jag har hunnit genomföra det, började jag vattna med OceanSolution. Hortensian som hade buckliga, missbildade blad som en efter en vissnade, fick helt nya grenar och friska blad utan ett tecken på någon sjukdom. Och dessutom vilka blad! De är 15 cm långa utan stjälken! Och blommorna är mycket större än förra året. Gamla Mårbacka med normalt stora blad fick blad som är 12 cm i diameter. Dracaena i vardagsrummet har blad som är 90 cm långa. Och lilla apelsinplantan av den sorten som säljs lite överallt numera - växte i våras 20 cm på varje gren. Även andra blommor växer väldigt kraftig, men inte bara det - det syns på dom hur friska och välmående de är. Med det som jag har sett på mina blommor kan jag absolut rekommendera Ocean Solution till alla som vill att deras plantor VERKLIGEN ska växa och må bra. Min far fick också lite OceanSolution. Han vattnade sina jordgubbar bara en gång med produkten och  märkte att de blev mycket kraftigare än tidigare. Och då har han alltid gödslad ordentlig med naturgödsel. Nu vill han prova OceanSolution i hela trädgården och fruktodlingen och hoppas att den påverkar motståndskraften hos växterna så att det inte behövs så mycket pesticider.

Håkan Eliasson. Sänder dig en bild på vad en bevattning med OceanSolution kan göra på 2 vanliga pelargonior inne på vår altan, de är minst dubbelt så stora som dom övriga. Har även vattnat en avocadoplanta som riktigt exploderade i tillväxt.

Pelargoner

Ingrid Säwe. Mina krukväxter växer och frodas som aldrig förr. De mår numera jättebra både sommartid och vintertid. Många växer och blir uppemot dubbelt så stora som sina kamrater som inte fått OceanSolution.

Åsa i Stockholm. Har aldrig haft vackrare pelargoner!

Anna Bergqvist. Jag och barnen, hunden, katterna, hönsen och hästarna tar detta som ett kosttillskott varje dag. Hästarna erbjuds vanliga mineraler i pulverform men det ratar de... Jag ger mina inomhusväxter detta som näring en gång i månaden. De är fantastiska! Särskilt mina okideér ser fina ut, de hinner knappt släppa sista vissna blomman förrän det har växt ut nya stänglar. Jag har en orkideé som har fått sex nya stänglar på en gammal stängel och dessutom en helt ny stängel, otroligt! Jag vattnar först växten med vanligt vatten så att jorden är mättad och sedan häller jag på en skvätt utblandad 1:100 lösning med OceanSolution. Enkelt och lätt!

Birgitta Ekenstierna. Köpte en gul miniatyr-stamros 2008. Blomman blev missbildad. Halva blomman var normal och andra halvan fanns inga kronblad, såg alltså ut som en halv ros. Samma sak hände nu 2009, tre knoppar slår ut till tre missbildade rosor. Jag hade gödslat jorden i juni. Nu sprayar jag två små rosknoppar med ocean grown och en vecka senare, idag har jag två perfekta utslagna rosor. Underbart!

Marie Nyström. Jag vill visa hur vacker min orkide blev TACK vare OceanSolution. Jag köpte blomman som ett överlevnadsexperiment. Två vissna och lite sunkiga blad fanns i krukan för 10 kronor. Den har fått vatten och OceanSolution 1 gång i veckan, det är allt. Tyvärr har jag inte tagit någon bild före ... Se så vacker den är!!!!!!!!!!!!! Mina andra orkideer får samma "behandling" och de blommar längre, har fler blommor och nya stänglar kommer fram efter hand. Det är helt fantastiskt!